Advertisement

Is it slow for anybody else today?

Having a problem accessing the Outhouse? Drop a line and let us know.

Hey you! Reader! Want to be a part of the GREATEST COMIC BOOK AND GEEK COMMUNITY on the web?! Logged in users see WAY LESS ADS, so why not register? It's fast and it's easy, like your mom! Sign up today! Membership spots are limited!*

*Membership spots not really limited!

nietoperz
User avatar
The Goddamn Bat-min
 
Posts: 42696
Likes: 166 posts
Liked in: 177 posts
Joined: Sun Mar 26, 2006 5:36 pm
Location: Gothenburg, Sweden
Title: Forum Manager


Postby nietoperz » Tue Jan 15, 2008 5:07 am

The site's been running slow for me for the past couple of days - has anybody else had this problem?
Image

Advertisement

Zero
User avatar
Zombie Guard
 
Posts: 9227
Likes: 18 posts
Liked in: 59 posts
Joined: Mon Mar 27, 2006 7:00 am
Location: The Frozen North
Title: Last Man on Earth
Formerly: Armin Tamzarian


Postby Zero » Tue Jan 15, 2008 5:11 am

No, all's been fine here. Facebook's been giving me shirt shrift though :(

Keb
User avatar
<( ' . ' )>
 
Posts: 39906
Likes: 159 posts
Liked in: 295 posts
Joined: Sun Mar 26, 2006 9:14 pm
Location: Right near de mountains, boy!
Title: Wastespacer
Formerly: Cocaine Biceps


Postby Keb » Tue Jan 15, 2008 7:54 am

nietoperz wrote:The site's been running slow for me for the past couple of days - has anybody else had this problem?
It's up and down for me at school but that depends on where I am and what kind of wifi signal I'm getting so I assume it's the school's network.
SHABBA!

L Independant
User avatar
25 To Life
 
Posts: 13927
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Mar 26, 2006 8:39 pm
Location: 3 Clicks SE of Obama


Postby L Independant » Tue Jan 15, 2008 10:23 am

I had problems with the speed here last night, but it's working fine today. Something must be up at DreamHost.

DeadFett
User avatar
Outhouse Editor
 
Posts: 14512
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Apr 12, 2006 2:17 am
Location: A galaxy far, far away...
Title: Medicated and X-Rated
Formerly: FormerMember


Postby DeadFett » Tue Jan 15, 2008 2:23 pm

nietoperz wrote:The site's been running slow for me for the past couple of days - has anybody else had this problem?


A couple nights ago I couldn't access the site at all for about an hour. But it was slow last night. Seems to be working fine now.
Image

leave a comment with facebook

Previous

Return to Bugs and Fixes



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Advertisement