Advertisement

New reply button has gone weird for me

Having a problem accessing the Outhouse? Drop a line and let us know.

Hey you! Reader! Want to be a part of the GREATEST COMIC BOOK AND GEEK COMMUNITY on the web?! Logged in users see WAY LESS ADS, so why not register? It's fast and it's easy, like your mom! Sign up today! Membership spots are limited!*

*Membership spots not really limited!

Ravager
User avatar
cheese
 
Posts: 1624
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Jun 03, 2008 2:30 pm


New reply button has gone weird for me

Postby Ravager » Mon Jun 16, 2008 10:13 am

I don't know if this is just me, but when i click the 'post reply' button in a thread, about 80% of the time it just redirects me to the forum main page.

Can someone help pleeeeease? :-)
Last edited by Ravager on Mon Jun 16, 2008 10:15 am, edited 1 time in total.
Image
Jubilee wrote:How am I over the top with liking Bendis in other posts at all?

Advertisement

nietoperz
User avatar
The Goddamn Bat-min
 
Posts: 42216
Likes: 8 posts
Liked in: 1 post
Joined: Sun Mar 26, 2006 5:36 pm
Location: Gothenburg, Sweden
Title: Forum Manager


Postby nietoperz » Mon Jun 16, 2008 10:14 am

Have you tried cleaning out your cache?
Image

Ravager
User avatar
cheese
 
Posts: 1624
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Jun 03, 2008 2:30 pm


Postby Ravager » Mon Jun 16, 2008 10:17 am

Well, i just did it. Seems ok again. Thanks for the suggestion.

Am I stupid for not knowing that or has it happened to you before? :oops:
Image
Jubilee wrote:How am I over the top with liking Bendis in other posts at all?

nietoperz
User avatar
The Goddamn Bat-min
 
Posts: 42216
Likes: 8 posts
Liked in: 1 post
Joined: Sun Mar 26, 2006 5:36 pm
Location: Gothenburg, Sweden
Title: Forum Manager


Postby nietoperz » Mon Jun 16, 2008 10:18 am

Ravager wrote:Well, i just did it. Seems ok again. Thanks for the suggestion.

Am I stupid for not knowing that or has it happened to you before? :oops:


It hasn't happened here, but it used to at the old Rama a few years back. Of course, that could just have been some Rama weirdness...

I find that CCleaner is a great help when it comes to this kind of stuff...
Image

CountD
User avatar
Undead Member
 
Posts: 35569
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:19 pm
Title: Senior Citizen
Formerly: t00lverine


Postby CountD » Wed Jun 18, 2008 2:11 pm

when I click on teh last page of a thread, sometimes it brings me to page 1.

CountD
User avatar
Undead Member
 
Posts: 35569
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:19 pm
Title: Senior Citizen
Formerly: t00lverine


Postby CountD » Tue Jul 01, 2008 10:22 am

CountD wrote:when I click on teh last page of a thread, sometimes it brings me to page 1.


Still happening...

DeadFett
User avatar
Outhouse Editor
 
Posts: 14512
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Apr 12, 2006 2:17 am
Location: A galaxy far, far away...
Title: Medicated and X-Rated
Formerly: FormerMember


Postby DeadFett » Tue Jul 01, 2008 12:24 pm

CountD wrote:Still happening...


That's happens to me if I don't click exactly on the number for the last page.
Image

CountD
User avatar
Undead Member
 
Posts: 35569
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:19 pm
Title: Senior Citizen
Formerly: t00lverine


Postby CountD » Tue Jul 01, 2008 2:27 pm

It just logged me off.

Mr. Batman
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post


Re: New reply button has gone weird for me

Postby Mr. Batman » Thu Jul 03, 2008 2:50 pm

Ravager wrote:I don't know if this is just me, but when i click the 'post reply' button in a thread, about 80% of the time it just redirects me to the forum main page.

Can someone help pleeeeease? :-)

This happened to be when I tried to log in before!

CountD
User avatar
Undead Member
 
Posts: 35569
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:19 pm
Title: Senior Citizen
Formerly: t00lverine


Postby CountD » Wed Jul 09, 2008 8:23 am

It just logged me out again.

outsider
User avatar
Outhouse Drafter
 
Posts: 32756
Likes: 25 posts
Liked in: 15 posts
Joined: Thu Jun 05, 2008 12:35 pm
Title: Absent
Formerly: Scantronman, _OM_ & cyclopsfan


Postby outsider » Wed Jul 09, 2008 10:50 am

CountD wrote:when I click on teh last page of a thread, sometimes it brings me to page 1.
I get that as well. I think the distance between the two links must be rather close.
-

toolverine
User avatar
King of Circle-Jerking
 
Posts: 7376
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Mar 26, 2006 8:00 pm
Location: A Fault Line


Postby toolverine » Wed Jul 09, 2008 12:16 pm

cncoyle wrote:I get that as well. I think the distance between the two links must be rather close.


That's exactly what it is.

CountD
User avatar
Undead Member
 
Posts: 35569
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:19 pm
Title: Senior Citizen
Formerly: t00lverine


Postby CountD » Thu Jul 10, 2008 12:42 pm

toolverine wrote:That's exactly what it is.


u think u know everthing!

leave a comment with facebook


Return to Bugs and Fixes



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Advertisement